Màgia per a Bodes amb Marc Ferrer

Sorprèn els teus convidats i convidades mentre tu gaudeixes del teu dia

Has entrat aquí buscant un mag per la teva boda a Barcelona o a Catalunya. Pot ser preguntant-te si serà la millor opció. Si és així, segueix llegint i trobaràs tota la informació que necessites saber abans de prendre cap decisió. Això que llegiràs ara es basa en la meva propia experiència en el sector nupcial i de la màgia.

Així és com s’ha de fer màgia en una boda

A continuació trobaràs totes les situacions en les que un mag (o maga) encaixa perfectament al llarg d’una boda. T’interesa que la teva boda quedi perfecta? Segueix llegint, al final trobaràs un suculent regal. ?

En quins moments hi pot haver un mag en una boda?

Una boda és un moment molt especial en el que es viuen gran quantitat d’emocions. El nuvi i la nuvia són els que més emocions tenen, és normal. Els convidats i convidades també estan amb la eufòria, però hi ha un moment en que l’eufòria baixa per donar pas al menjar.

Les bodes són molt llargues, entre la cerimònia, l’àpat i la festa. En realitat hi ha molts moments en els que la màgia d’un mag hi pugui ser. L’àpat de la boda se sol dividir en 5 parts, generalment:

Ceremònia
Còctel de peu
Principal asseguts
Postres i cafès
Festa

El mag de bodes pot estar en qualsevol d’aquestes parts, tot i que el més recomanat i on millor encaixa és en els 3/4 primers. L’únic lloc on no pot estar és a la cerimònia, com és obvi.

El mag al còctel de la boda

Si hi ha un còctel que es fa d’empeus, el mag farà que els convidats i les convidades tinguin un moment d’entreteniment mentre arriben els recent casats y es fan les fotografies de rigor.

El mag va pels grupets de persones que es van formant durant el còctel i els fa els seus millors jocs de màgia.

magia-para-bodas-marc-ferrer-barcelona

La idea es que estiguin entretinguts mentre se’l va portant el menjar. D’aquesta forma, si hi ha imprevistos en l’organització, el mag farà que passin desapercebuts.

Quin tipus de màgia veuran els convidats a la boda?

El mag realitza els seus millors jocs de màgia amb monedes, cartes, anells i altres elements que puguin dur els convidats i convidades a sobre.

És un tipus de màgia molt íntima i agradable, fins al punt en que es genera un clima de gran confiança amb el mag arribant a sentir-lo com un més de la festa.

Què fem quan acaba el còctel?

El mag durant l’àpat de la boda

magia-para-bodas-barcelona

L’àpat principal de la boda és el més important. És on la gent seu i comparteixen un moment meravellós.

Alguns mags acaben la seva intervenció després del còctel. Altres la comencen en aquest moment.

El mag va per les diferents taules fent el que millor sap fer. En aquest moment els convidats poden veure efectes de màgia més elaborats ja que el mag disposa d’una taula per deixar material i entretenir amb jocs més espectaculars.

En aquest cas el mag només farà màgia entre plats, és a dir, no molestarà ningú mentre mengi. Quan les persones que estan a la taula han acabat els seus plats, el mag hi anirà i els farà la seva màgia. D’aquesta forma l’espera entre plats serà molt més amena i entretinguda.

I així podem estar fins al final de la vetllada. Tot i així, generalment, el mag, en finalitzar els postres i el cafè acaba la seva representació. Ara ja toca fer el tall del pastís i festa. Però hi ha un altre opció per rematar una boda amb màgia.

El gran espectacle amb el nuvi i la núvia

boda-magia-marc-ferrer

El nuvi i la núvia són el més important de la vetllada. Per això, el mag els ha de donar un moment d’atenció per a ell i ella. Abans de passar al pastís, hi ha l’opció de fer un petit espectacle davant de tothom amb el nuvi i la nuvia. Un espectacle d’uns 10 minuts que pot ser de més petit format o de gran format.

En un espectacle de PETIT FORMAT s’hi poden veure jocs amb cartes, mocadors, cordes… Elements més quotidians on la núvia i el nuvi participen de primera mà en la màgia, fent ambdós la màgia o ajudant al mag.
Una carta escollida pel públic es gira dins la baralla sense tocarla.
Un dels anells del recent casat desapareix a les seves mans i apareix dins d’un cabdell de llana.
Un fil de llana vermell es trenca en varis troços i es recomposa, simbolitzant l’unió de la parella.
En l’espectacle de GRAN FORMAT, després d’uns jocs de màgia del PETIT FORMAT, arriba el gran final on la núvia talla al nuvi per la meitat.

Quin mag contractar per una boda?

S’ha de pensar que una boda és un moment super especial en el que tot ha de sortir perfecte. És un record que es duu tota la vida i si alguna cosa va malament aquell record quedarà per sempre.

El mag ha de ser professional, que ja tingui un recorregut. És la cara de l’entreteniment davant dels convidats i un mal mag pot fer que els convidats i convidades s’avorreixin o s’enfadin. Personalment, crec que ha de ser un mag elegant. N’hi ha que van vestits de carrer, és el seu “vestuari” i és molt respectable, però en una boda el mag ha de ser elegant i fi. A part de l’elegància, ha de ser divertit per entretenir i emocional per crear el millor record del moment.

Marc Ferrer, Ilusionista | El mag de la teva boda

Jo mateix em catalogo entre els mag aptes per fer màgia en bodes. El meu estil és molt personal. La meva premisa, quan faig màgia, és que la gent rigui des del minut cero i acabin amb el cervell fent voltes. Considero que faig una màgia molt especial i molt íntima que genera unes emocions que fan que els moments siguin recordats per molt de temps.

Si t’agradaria comptar amb mi per la boda, aquests són els meus preus:

Un Còctel Màgic

El mag farà màgia als convidats i convidades durant tot el còctel o durant l’àpat.

*Inclou una baralla de cartes personalitzada amb una fotografia del nuvi i la núvia. (requereix 1 mes d’antelació)

600€

La Parella Màgica

Inclou el Còctel Màgic més un espectacle de petit format amb els recent casats.

*Inclou una baralla personalitzada amb una fotografia del nuvi i la núvia. (requereix 1 mes d’antelació)
*Inclou equip de so
*Inclou xerrades per skype o presencials per programar l’esdeveniment

900€

La Gran Boda

Vindrem 2 mags (segons convidats) per a que tothom tingui el seu moment màgic. A més hi haurà un espectacle amb els recent casats.

*Inclou dues baralles personalitzades de regal
*Inclou equip de so
*Inclou xerrades per skype o presencial per programar l’esdeveniment.
* Bodes amb +100 convidats
* +300€/mag extra

1400€

¡Espera! Et falta el teu regal

Si em truques i em reserves abans d’una setmana em dius tindràs immediatament un descompte de 50€.

Escriu-me i parlem

o truca’m si prefereixes parlar per telèfon

(+34) 674 13 68 29
(+376) 613 100

Desplaça cap amunt