Els espectacles del Marc Ferrer

Aquests són els meus espectacles. Amb quin et quedes?

espectacle-magia-barcelona-comunio

Espectacle familiar

Un espectacle per a tots els públics: divertit, amè i super participatiu. Jocs de màgia amb mocadors, cordes, monedes, cartes… i una bossa de plàstic. Ja sigui en una comunió o un aniversari amb aquest espectacle riurem grans i petites.

Duració: 50 min
Preu: A partir de 420€


la-vida-secreta-magia-barcelona

La Vida Secreta de les Cartes

T’has preguntat mai què fan un mag i un comodí quan estan sols a casa? Amb el meu comodí juguem, discutim, anem de compres i fem investigació científica.
Aquest és un espectacle 100% de cartomàgia de saló, és a dir, tot es pot veure en directe i sense càmeres. Pocs mags a Espanya s’han atrevit a fer un espectacle així.

Duració: 60 min
Preu: A partir de 500€

També tens l’opció de veure’l en un teatre o sala, però per estar al dia de quan el faig m’hauràs de seguir a Instagram 🙂


magia-de-prop-barcelona-espectacles

Màgia de Prop

Si ets dels que els agrada la màgia més íntima plena d’humor i efectes màgic increïbles a un pam dels teus ulls aquest és l’espectacle que necessites. Màgia amb cartes, monedes, anells i qualsevol objecte que tinguem a mà. Aquests seran els elements i jo el mag. T’apuntes a una sessió de màgia de prop?

Duració: 60 min (adaptable)
Preu: A partir de 400€

També tens l’opció de veure’l en un teatre o sala, però per estar al dia de quan el faig m’hauràs de seguir a Instagram 🙂

magia-bodes-marc-ferrer-barcelona

Màgia per Bodes

El dia més important de la vostra vida ha de ser el dia més màgic. En tots els anys que porto fent màgia en bodes sé quins són els jocs més màgics per convertir aquest dia en un dia realment màgic. ¿Vols tenir màgia a la teva boda?

Duració: Personalitzada
Preu: A partir de 600€


Si busques contractar un mag per fes espectacles de màgia a Barcelona, o Catalunya en general, pots comptar amb mi pel que calgui. Si necessites un espectacle de màgia personalitzat contacta amb mi i parlem de les possibilitats que hi ha.

Gràcies per arribar fins al final. Ens veiem als escenaris.

Escriu-me i parlem

O si prefereixer parlar per telèfon o alguna XXSS

(+34) 674 13 68 29
(+376) 613 100

Desplaça cap amunt
Chat
1
En qué te puedo ayudar?
Hola :)