Els espectacles del Marc Ferrer

Aquests són els meus espectacles. Amb quin et quedes?

espectacle-magia-barcelona-comunio

Espectacle familiar

Un espectacle per a tots els públics: divertit, amè i super participatiu. Jocs de màgia amb mocadors, cordes, monedes, cartes… i una bossa de plàstic. Ja sigui en una comunió o un aniversari amb aquest espectacle riurem grans i petites.

Duració: 50 min
Preu: 300€


la-vida-secreta-magia-barcelona

La Vida Secreta de les Cartes

T’has preguntat mai què fan un mag i un comodí quan estan sols a casa? Amb el meu comodí juguem, discutim, anem de compres i fem investigació científica.
Aquest és un espectacle 100% de cartomàgia de saló, és a dir, tot es pot veure en directe i sense càmeres. Pocs mags a Espanya s’han atrevit a fer un espectacle així.

Duració: 60 min
Preu: 400€

També tens l’opció de veure’l en un teatre o sala, però per estar al dia de quan el faig m’hauràs de seguir a Instagram 🙂


magia-de-prop-barcelona-espectacles

Màgia de Prop

Si ets dels que els agrada la màgia més íntima plena d’humor i efectes màgic increïbles a un pam dels teus ulls aquest és l’espectacle que necessites. Màgia amb cartes, monedes, anells i qualsevol objecte que tinguem a mà. Aquests seran els elements i jo el mag. T’apuntes a una sessió de màgia de prop?

Duració: 60 min (adaptable)
Preu: 300€

També tens l’opció de veure’l en un teatre o sala, però per estar al dia de quan el faig m’hauràs de seguir a Instagram 🙂


Recorda que si estàs buscant un espectacle per bodes també ho pots trobar en la seva secció. Però si busques contractar un mag per fes espectacles de màgia a Barcelona o Catalunya en general pots comptar amb mi pel que calgui. Si necessites un espectacle de màgia personalitzat contacta amb mi i parlem de les possibilitats que hi ha.

Gràcies per arribar fins al final. Ens veiem als escenaris.

Escriu-me i parlem

O si prefereixer parlar per telèfon o alguna XXSS

(+34) 674 13 68 29
(+376) 613 100

Scroll to Top